Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Burası Haftasonu - 12 Temmuz 2020 (Ayasofya’nın inançlar için anlamı ne?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Beyin yiyen amip nedir? Beyin yiyen amip nasıl teşhis edilir? Beyin yiyen amip nasıl bulaşıyor? Beyin yiyen amip ne kadar öldürücü? Koronadan sonra beyin yiyen amip mi? Amiplerden nasıl korunulur? Sağlık Bilimleri Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Füsun Mayda Domaç, Burası Haftasonu’nda Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Gökyüzü bu hafta neler söylüyor? Haftanın öne çıkan burçları neler? Gezegenler mi, burçlar mı önemli? İnsanların kaç burcu olabilir? Vedik astroloji ne anlatıyor? Nostradamus astrolog muydu? Yeni dünya döngüsü mü başlıyor? Kova çağı ne getirecek? Maya takvimi ne işe yarıyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Vedik Astrolog Şebnem Ekşib anlatıyor.

        Ayasofya’nın tarihsel önemi ne? Ayasofya’nın inançlar için anlamı ne? Ayasofya dünya miras listesinde mi? Tarihçi Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Renkler nasıl ölçülür? Renkler evlerde nasıl kullanılmalı? Siyah ve beyaz tercihinin nedeni ne? Hangi renk kime uygun? Renk tercihi kişilik meselesi mi? Renk toleransı farkı nedir? İletişimde renklerin işlevi nedir? Renklerin uyum kriteri ne? Ekranda hangi renk nasıl durur? Kadınların saç renginin anlamı ne? İnsanlar kaç renge ayrılır? İlkbahar renkleri kimlere hitap eder? Kişisel ve Mimari Renk Danışmanı Oya Komar, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME