Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 10 Temmuz 2020 (Çoklu baro'nun kabul edilen 1. bölümünde neler var?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu ve Gazeteci Metehan Demir ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Sakarya'da yaşanan havai fişek patlamalarının nedeni ne? Patlamaların sorumlusu kim? Patlayıcı yeterince soğutulmadı mı? Havai fişekler neden  yerinde imha edilmedi? Gerekli tedbirler alınmadı mı?

        - Ayasofya için karar bugün çıkar mı? Danıştay Ayasofya için ne diyecek? Ayasofya ibadete açılacak mı, açılmayacak mı?

        - Libya'da nasıl politika izleniyor? Ne yapılmaya çalışılıyor ve bölge için risk ne? Libya'da ne olacak? Libya üzerinden ne hesaplanıyor?

        - Ekonomide beklenti ne? Koronanın iş hayatına etkisi ne? Bu yıl turizmde beklenti ne?

        - Kadına şiddetin önüne nasıl geçilir?

        - Siyasette neler tartışılıyor? 'Çoklu baro'nun 12 maddelik 1. kısmı kabul edildi, düzenlemenin 2. kısmı görüşülecek. Kabul edilen 1. bölümde neler var? Çoklu baro ne olacak?

        - Sosyal medyada değişim nasıl olacak? Sosyal medyaya kural konulabilir mi? Sosyal medyada ne değişecek? Sosyal medya düzenlemesi nasıl olacak, kısıtlama olur mu? Hakaret ile ilgili ne yapılacak?

         

        BAKMADAN GEÇME