Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 7 Eylül 2020 (Doğu Akdeniz krizi nasıl sona erecek, bölgede hangi adımlar atılmalı?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, İletişim Uzmanı/Yazar Ali Saydam ve Quatro Siyaset Stratejileri Başkanı Elif Dördüncü Aydemir ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Kabine toplantısının gündemi ne? Koronavirüs ile ilgili yeni tedbirler açıklanır mı? Sokak kısıtlaması gündeme gelir mi? Karantina süresi 10 güne mi düştü? Dünya neden iyileşemiyor? Korona kurallarına neden uyulmuyor? Vaka sayısı artışa mı geçti, kısıtlamalar geri gelir mi? Karantina mı izolasyon mu; hangisini ne zaman uygulamamız gerekiyor? İllere göre yeni tedbirler gelir mi?

        - Doğu Akdeniz krizi nasıl sona erecek? Doğu Akdeniz'de ne bekleniyor? Doğu Akdeniz'de amaç ne? Bölge için diyalog mümkün mü, kimin dediği olacak? Doğu Akdeniz'de ne hesaplanıyor, riskler ne? Türkiye'nin hamlesi ne olacak? Doğu Akdeniz'de çözüm sahada mı masada mı? Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin güç kazanması neden istenmiyor? Doğu Akdeniz'de sonuç ne olacak? Doğu Akdeniz'de hangi adımlar atılmalı?

         

        BAKMADAN GEÇME