Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 1 Ekim 2020 (Ermenistan-Azerbaycan çatışmasının perde arkasında ne var?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Gazeteci Metehan Demir ile gündemin öne çıkan başlıklarını; Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal ile salgının seyrini değerlendirdi.

        - Hasta ve vaka sayısı tartışması... Tablodaki rakamlar doğru mu? Korona tablosu neden tartışılıyor? Vaka sayısı neden hasta sayısı olarak değiştirildi? Semptom göstermeyenler tabloya yazılmıyor mu? Sahadaki ve tablodaki rakamlar örtüşmüyor mu? İzolasyon takibi nasıl yapılıyor, nasıl korunacağız? Dünyada korona tedbirleri artıyor mu? Aşı çalışmaları ne aşamada?

        - Ermenistan-Azerbaycan çatışması nasıl sona erecek? Ermenistan işgal ettiği Azerbaycan toprağından çekilir mi?  Ermenistan-Azerbaycan çatışması nereye varır? Rusya ne yapacak?  Ermenistan-Azerbaycan çatışmasında ne belirleyici olacak? Ermenistan-Azerbaycan çatışmasının perde arkasında ne var? Sahada neler yaşanıyor? 

        - AB liderler zirvesinden Doğu Akdeniz konusunda ne çıkar? Atina-Ankara masasında ne var? Bölgede neler yaşanıyor? Türkiye için riskler ne, hangi adımlar atılmalı? Yunanistan tatbikatta olacak mı?

         

        BAKMADAN GEÇME