Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Hükümet tasarruf dönemine mi girdi? | Açık ve Net - 30 Haziran 2021

        Kübra Par'la Açık ve Net'te Kanal İstanbul polemiği, muhalefetin ekonomi eleştirileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tasarruf genelgesi masaya yatırılıyor.

         

        Açık ve Net'te Mücahit Birinci: "Türkiye'de asimetrik bir muhalefet anlayışı var. Vatandaşımızın onlara yüklediği görevlerden uzakta yanlış algı üzerinden muhalefet ediyorlar. Buna bazı STK'lar dahil"

         

        "Esnafımız zor durumda. Bizler halkın gerçek sesi, nefesiyiz. Sayın Cumhurbaşkanı hepimize hakaret ediyor. Biz bunlardan korkmayız. Sadece zamanımızı halka harcayamamaktan korkarız" Açık ve Net'te Turan Aydoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını değerlendirdi

         

        Açık ve Net'te Ahmet Yelis: "Genel Başkanımız zamanlamasının doğru olmadığını, yerine istihdam üretecek başka projelerin yapılmasının daha iyi olacağını söylemişti. Bizi borç-kredi-faiz sarmalına sokabilir"

         

        Açık ve Net'te Uğur Poyraz: "Sorumlu muhalefet olarak kredi kuruluşlarını bilgilendiriyoruz. İktidara geldiğimizde 'Bunu üstlenmiyoruz' diyoruz. Milletimizin menfaati bunu gerektiriyor"

         

        Kübra Par soruyor; İYİ Parti Genel Sekreteri Av. Uğur Poyraz, CHP Milletvekili Av. Turan Aydoğan ve AK Parti MKYK Üyesi Av. Mücahit Birinci yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME