Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Kabine değişikliğine neden ihtiyaç duyuldu? | Açık ve Net - 20 Nisan 2021

        Millet İttifakı’nın ortak adayı kim? 128 milyar dolar polemiği: kim haklı? Döviz Rezervi tartışmaları siyaseti nereye yöneltir?

        Kabine değişikliği Resmi Gazete’de yayımlandı.

        Neden Kabine değişikliğine ihtiyaç duyuldu? Bakanlıklara hangi isimler atandı, nasıl okunmalı?

        Açık ve Net'te İYİ Parti'li Uğur Poyraz: "Her şey seçim zamanı ortaya çıkacak. Parti olarak gönlümüzde Sayın Akşener'in aday olması var. Milletimizin teveccühüne de bakacağız"

        Açık ve Net'te Hasan Öztürk: "Babacan kendi partisinin doğal lideri midir emin değilim. Arkasında Abdullah Gül olabilir diye tereddütlerim var. Hatta Sayın Gül'ün CHP, Saadet ve HDP üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum"

        "Siyasette normal bir süreci izliyoruz. Herkes kitabına uygun davranıyor. Henüz kırılma anına tanık olmadık. Sayın İmamoğlu ve Yavaş'ın aday olacağını zannetmiyorum" Açık ve Net'te Dr. Ali Haydar Fırat iletişimci gözüyle Millet İttifakı'nın ortak adayını yorumladı

        Açık ve Net'te Cem Küçük: "Siyaset sürprizlere gebedir, olabilir ama İYİ Parti'nin tutumu da önemli. Kılıçdaroğlu kendi aday olursa daha ilk turda kaybedeceğini biliyor bu yüzden Erdoğan tarzı birini bulması gerekecek"

        Açık ve Net'te Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu: "Eğer ortak adayda buluşulacaksa birçok aktör göz önünde bulundurulacaktır. Zorlu bir süreç olur. Babacan ve Gül'ün tamamen gündemden düştüğü kanaatinde değilim"

        Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… Konukları, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, İYİ Parti Genel Sekreteri Av. Uğur Poyraz, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu ve İletişim Bilimci Dr. Ali Haydar Fırat yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME