Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Millet İttifakında kimler yer alacak? | Açık ve Net - 1 Nisan 2021

        Kübra Par’la Açık ve Net’te CHP Yavaş'ı aday gösterecek mi? Millet İttifakında kimler yer alacak? HDP ayrışması ittifakı etkiler mi? Demirtaş 3.İttifakla neyi kastetti?

        Açık ve Net'te Mustafa Balbay: "Mansur Yavaş büyük bir kabul görüyor. Böyle bir siyaset anlayışı tuttuğu için seviniyorum. Şu kişi benim adayım diyemem ama Millet İttifakı'nın ortak paydada buluşacağını düşünüyorum"

        Açık ve Net'te Mücahit Birinci yanıtladı: "Halkın gündeminde muhalefetin adayı yok. Bahsedilen isimlerin Sayın Erdoğan'ın karşısında magazinden öte bir noktada olduğunu düşünmüyorum. Kılıçdaroğlu'nun da CHP'nin başında olmaması gerekir"

        Açık ve Net'te Bülent Kaya: "Bizim şimdiden adayları konuşuyor olmamız sistemin ne kadar problemli olduğunu gösterir. Bu sağlıklı bir durum değil. Adaydan ziyade yönetim anlayışı önemli. Acil sorunlarımızı çözmeliyiz"

        Açık ve Net'te Prof. Dr. Mehmet Şahin: "Daha ortada tanımlanamayan bir ittifak var. Kimlerden oluştuğu bile bilinmiyor. Benim gördüğüm HDP de içinde gözüküyor. İmamoğlu da HDP oylarına talip"

        Kübra Par soruyor; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Hukukçu Mücahit Birinci ve Gazeteci Mustafa Balbay Açık ve Net’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME