Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Nedir Ne Değildir - 28 Ocak 2021 (Babacan-Kılıçdaroğlu görüşmesi nasıl değerlendirilmeli?)

        Mehmet Akif Ersoy’la Nedir Ne Değildir’de Babacan-Kılıçdaroğlu görüşmesi, HDP’nin muhalefet turu, militan tartışmasının yargıya taşınması ve “sokağın gündemi” polemiği  masaya yatırılıyor.

        Nedir Ne Değildir'de Dr.Sinan Oğan:" Eski sistem alışkanlıklarıyla yeni sistemi değerlendiriyoruz. Eskiden partiler seçime tek başına girerdi. Şimdi bunun anlamı kalmadı. Çok önceden ittifak arayışına girmeleri lazım. Erken seçim de beklemiyorum."

        Nedir Ne Değildir'de CHP'li Bülent Tezcan: "Keşke bu ziyaretler sadece seçim öncesine sıkışmasa... Görüşmeler yaygın olursa toplumda kutuplaşma olmaz, ülkenin sorunları daha kolay çözülür"

        Nedir Ne Değildir'de Prof. Dr. Mehmet Şahin: "Ziyaretler sistemin getirdiği bir etki. Zamanla daha da sıklaşacaktır. 2023'ten önce seçim olacağını zannetmiyorum. Cumhur İttifakı kaybetse bile sistem değişikliği zor gözüküyor"

        Nedir Ne Değildir'de İYİ Parti'li Yavuz Ağıralioğlu: "Şu ana kadar denetlenebilir bir yürütme, tam bağımsız bir yargı ve ve etkin bir yasama çıkmadı. Bürokrasiyi aşındırdığını gördük. Sistem kötü ama daha kötü bir yönetim kalitesi var"

        Nedir Ne Değildir'de Gazeteci Cem Küçük : "AK Parti, 19 yıl boyunca iyi çalıştığı için halk ona oy verdi. Son 2 yıl tıkanmışlık var ama reformlar geliyor. Başkanlık sisteminden de vazgeçilmemeli"

        Mehmet Akif Ersoy soruyor; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağiralioğlu, CHP Aydın Milletvekili - PM Üyesi Bülent Tezcan, Gazeteci Cem Küçük, Türksam Başkanı - 24. Dönem Milletvekili Dr. Sinan Oğan ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin Nedir Ne Değildir’de yanıtlıyor

         

        BAKMADAN GEÇME