Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 21 Kasım 2019 (Külliye'ye giden isim açıklanacak mı?)

        Para Gündem'de Ebru Baki ve Bülent Aydemir, konukları Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Baydur ve Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Yaşar Büyükanıt vefat etti! Eski Genelkurmay Başkanı Büyükanıt bir süredir rahatsızdı. Büyükanıt ne zaman, nerede defnedilecek?

        - Külliye'ye giden isim açıklanacak mı? CHP'nin başına geçmek istediği iddia edilen kişi kim? O CHP'li Külliye'ye neden haftasonu gitti? Külliye'ye giden CHP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne konuştu? Külliye'ye giden CHP'linin ismini kim açıklayacak?

        - Türkiye erken seçime mi gidecek? Erken seçim tartışması için kim ne diyor? Erken seçim olur mu? Erken seçim neden yeniden gündemde?

        Erken seçim tartışması alevlendi! Tartışma İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın çağrısıyla başladı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Gündemimizde yok ama bunun için her an hazırız. Erken seçim olacaksa bir an önce olmasını isteriz" açıklamasında bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'erken seçim' soruldu; Akşener 'parlamenter sistem' vurgusu yaptı, erken seçime girmedi. HDP de yayınladığı deklarasyonda erken seçim çağrısı yaptı.-

        - EYT'liler ne olacak? EYT'liler için ne yapılabilir?

        - AK Parti'deki istifalar

        - Vatandaş nelere çözüm bekliyor?

        - Şule Çet davasında mütalaa açıklandı! Savcı, Sanık Çağatay Aksu için kasten öldürme cezası istedi. Berk Akand'ın Aksu'ya yardım suçundan cezalandırılması istendi. Sanık Aksu için cinsel saldırı suçundan da ceza istendi.

        - Güleda Cankel kurtarılabilir miydi? Genç kız şikayetçi olmayınca zanlı serbest bırakılmış. Isparta Valiliği ihmal iddiaları üzerine inceleme başlattı.

        - Kadın cinayetleri neden önlenemiyor?

        BAKMADAN GEÇME