Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 5 Kasım 2020 (ABD seçimi neden kilitlendi?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları İletişim Uzmanı ve Yazar Ali Saydam, İletişim Bilimci Dr. Ali Haydar Fırat ve Bozok Üniversitesi İ.İ.B.F Dekanı Kürşad Zorlu ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        İzmir’de son durum ne? Yaralıların durumu nasıl? Enkaz kaldırma çalışması ne durumda? İzmir’deki hasarlı binaların yıkımı tamamlandı mı? Depremzedeler ne istiyor? Depreme karşı ne yapılıyor? Hangi adımlar atılacak, can kaybı nasıl önlenecek?

        Süreli çalışma nedir? Uygulama ne gibi sonuçlar doğurur? Kısıtlamalar gündeme gelir mi? Ekonomide beklenti ne? Piyasalarda son durum ne? Doların seyri ne olur? Ekonomiyi etkileyen faktörler ne? Ekonomide hangi adımlar atılmalı?

        ABD seçimi neden kilitlendi? Başkanlığa Trump mı, Biden mı daha yakın? Kritik eyaletler seçim sonucunu değiştirir mi? ABD seçim sonucunun ilişkilere etkisi ne olur? ABD seçimi ne zaman sonuçlanacak? Her iki aday da “kazandım” dedi, nasıl yol izlenecek?

        Siyasette neler tartışılıyor? CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kimleri kastediyor? Yeni ittifaklar kurulur mu?

        BAKMADAN GEÇME