Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Habertürk Özel - 13 Temmuz 2020 (Siyasette "15 Temmuz" tartışması: Türkiye FETÖ'yü nasıl bitirecek?)

        Türkiye'nin gündemi yoğun… Öncelikli konu Ayasofya meselesi. Ayasofya ile ilgili karar alındı, ilk namaz 24 Temmuz’da kılınacak. Ancak tartışmalar devam ediyor. Tartışma hem içeride hem dışarıda sürüyor. Ayrıca 15 Temmuz'un 4. yıldönümünde de konu yine FETÖ ve FETÖ ile mücadelede gelinen nokta. Ancak tartışılan konular sadece bunlar değil. Çünkü hem AK Parti CHP'yi şiddetle eleştiriyor, hem de CHP AK Parti'ye çok ciddi eleştiriler getiriyor.

        Siyasetin gündemi "Ayasofya"… Ayasofya kararının dayanağı ne? Ayasofya siyasete nasıl yansır? Ayasofya kararı hukuki mi, siyasi mi? Ayasofya kararı ne sonuç getirecek? Türkiye Ayasofya tepkisine hazır mı?

        Siyasette "15 Temmuz" tartışması… Türkiye FETÖ'yü nasıl bitirecek? FETÖ ile mücadelede neredeyiz? FETÖ ile mücadele nasıl olmalı? Komisyonun FETÖ raporunda ne var? FETÖ ile mücadelede zaaf var mı? FETÖ'de mağduriyet nasıl önlenecek?

        Habertürk Özel'de Erdoğan Aktaş, konukları 22. Dönem AK Parti Milletvekili Resul Tosun, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı ve İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Topsakal ile konuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME