Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Türkiye'nin Nabzı - 16 Aralık 2020 (HDP kapatılacak mı? Türkiye NATO'dan ayrılacak mı?)

        ABD yaptırımlarının asıl hedefi ne? #TürkiyeninNabzı'nda Prof. Dr. Hasan Ünal : "Sorun S-400'den kaynaklanıyor. Etrafımızdaki ülkelerden gelecek füze saldırılarına karşı korunaklı değiliz.

        ABD de patriot vermeyeceğini açıklayınca S-400'e dönmek durumunda kaldık" ABD'nin yaptırım sebebi S-400 mü?

        #TürkiyeninNabzı'nda Nagehan Alçı: ABD medyası NATO üyesi bir ülkenin Rusya'dan füze alamayacağını söylüyordu. Türkiye de füzeye ihtiyacı olduğu için almak zorundaydı. ABD patriot isteğimizi reddedince bu yola girdik. Artık geri adım atamazdık ABD patriotları neden vermedi?

        #TürkiyeninNabzı'nda Deniz Zeyrek: "Ankara'daki Batılı diplomatlar 'ABD neden patriot vermedi?' sorumuza mantıklı bir cevap veremiyor. Fakat S-400'e neden karşı olduklarına kapsamlı bir yanıt verebiliyorlar. Rusya hala düşman olarak görülüyor" "CAATSA yaptırımları sadece Kuzey Kore, Rusya ve İran'a uygulanmış. Demek ki ABD bizi hasmı ilan etti. Bunun nedeni de ABD ile Ortadoğu'daki çıkarlarımızın çatışması. Her alanda bizi çökertmek isteyecekler"

        #TürkiyeninNabzı'nda Hasan Öztürk, ABD'nin yaptırım kararını yorumladı "Yaptırımlar Çin'e yapılanlara çok benziyor. Egemen bir devletiz. Egemenlik haklarımıza saygı göstermeden yaptırım uygulamaları kabul edilemez"

        #TürkiyeninNabzı'nda CHP'li Doç. Dr. Yunus Emre, ABD'nin yaptırım kararını yorumladı "Yaptırımların hedefinin Türkiye olduğu açık. İktidarın muhalefetle birlikte hareket etmesi, dik durmamız ABD'yi rahatsız etti. Türkiye artık kabına sığmıyor. Yaptırımlarla bizi sindirmek istiyorlar"

        #TürkiyeninNabzı'nda Hadi Ozışık, ABD'nin yaptırım kararını yorumladı ABD, Türkiye'ye NATO'dan ayrıl mı diyor?

        #TürkiyeninNabzı'nda Nagehan Alçı: "ABD kesinlikle Türkiye'ye NATO'dan çık demiyor. Böyle bir şey olursa Ortadoğu'daki dengeler değişir ve ABD'nin çıkarına olmaz. Bu krizin çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum"

        BAKMADAN GEÇME