Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sağlık Para Gündem - 18 Eylül 2020 (Koronavirüs tedbirlerine uyulmazsa salgın nasıl bitecek?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Türkiye Gazetesi Yazarı Rahim Er, Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik ve SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Piyasalarda son durum ne? Siyasette neler tartışılıyor? Ekonomide beklenti ne?

        - Enis Berberoğlu yeniden milletvekili olabilecek mi? Berberoğlu için verilen “hak ihlali” kararı ne anlama geliyor? NATO toplantısında neler konuşuldu? “Türkiye Modeli” ne içeriyor? Meis açıklarından çekilmeleri ne anlama geliyor? Neden güçlü bir Türkiye istenmiyor?

        - Koronavirüs ile mücadele ne durumda? Koronavirüs kurallarına neden uyulmuyor? Koronavirüs tedbirleri çelişiyor mu? Koronavirüs kurallarını anlamıyor muyuz? Koronavirüs salgınının nasıl üstesinden geleceğiz? Koronavirüs çemberi giderek daralıyor mu? Koronavirüs tedbirlerine uyulmazsa salgın nasıl bitecek? Okullar hazır mı, koronavirüs tedbirlerine nasıl uyulacak? Koronavirüs çemberi giderek daralıyor mu? Koronavirüs tedbirlerine uyulmazsa salgın nasıl bitecek?

        - NATO toplantısında neler konuşuldu? “Türkiye Modeli” ne içeriyor? Meis açıklarından çekilmeleri ne anlama geliyor? Neden güçlü bir Türkiye istenmiyor? Akdeniz’de gerilim nasıl sona erecek? 25 Eylül’e kadar kriz çözülebilir mi, çözülmezse ne olur? Akdeniz’de gerilim düşüyor mu? Yunanistan’ın 2 fırkateyni çekmesi ne anlama geliyor? Sıradaki ülke Suudi Arabistan mı? ABD ve AB’nin Ortadoğu planı ne? Türkiye’nin stratejisi ne olmalı? Türkiye’nin hakları ne? Haklar nasıl korunacak, hangi adımlar atılacak?

        - Serrac neden istifa kararı aldı? Serrac’ın istifası sonrası Libya’da ne bekleniyor?

        BAKMADAN GEÇME