Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 19 Şubat 2022 (Rusya, Ukrayna’yı işgale mi hazırlanıyor?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        ABD’nin gündeminde neler var? ABD’de neler konuşuluyor? Burası Haftasonu’nda Ciner Medya ABD Temsilcisi Ali Çınar, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Türk öğrencinin tarihi başarısı… En yüksek notu alarak Cambridge Üniversitesi’ni kazandı. Peki başarılı öğrencinin sıradaki hedefi ne? Işın Beyza Demir, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        Hangi burçlar birbiriyle uyumlu? Hangi burçlar mükemmel çift olur? Yeni haftada hangi burcu ne bekliyor? İş hayatında en çok hangi burçlar anlaşır? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Vedik Astrolog Şebnem Ekşib anlatıyor.

        Osmanlı’da hangi kentler önemliydi? Nasıl bir “başkent” anlayışı vardı? Osmanlı başkentleri nasıl seçildi? Osmanlı’da yönetim nasıldı? Şehzadeler nasıl eğitiliyordu? Osmanlı’da hanedan yaşamı nasıldı? Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Türk boksörün büyük başarısı… Dünyanın 2 numarası olmak için ringe çıkacak? Peki genç boksörün hedefleri ne? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; Profesyonel Boksör Serenay Çetin anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME