Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 19 Temmuz 2020 (Yapay zeka, insan zekasını geçti mi?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        13. burç diye bir şey var mı? Yılan burcu var mı? 13. burç diğer burçları nasıl etkiler? Burçlar kayabiliyor mu? Gökyüzü bu hafta neler söylüyor? Haftanın öne çıkan burçları neler? İyi astrolog nasıl ayırt edilir? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Vedik Astrolog Şebnem Ekşib anlatıyor.

        Yüz okuma sanatı nedir? Bir yüz nasıl okunur? Yüzümüz bizi nasıl ele veriyor? Yüzden davranışlar nasıl analiz edilir? Yüz okumak ne işe yarıyor? Kişilik analizi yapılırken yanılma payı ne kadar? Melek yüzlü şeytanlar var mı? Yüze bakılarak suç işleme potansiyeli anlaşılabilir mi? Yüz hangi tüyoları veriyor? Yüz şeklimiz neler anlatıyor? Estetik operasyonlar yüz okumayı nasıl etkiler? Yüzdeki asimetri neler anlatıyor? Saçlar kişiliği ele veriyor mu? Gözlük seçimi karakteri anlatır mı? Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Kaplan, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Yapay zeka nedir? Yapay zeka insan zekasını geçti mi? Yapay zeka, kendi robotlarını üretebilir mi? Yapay zeka niçin önemli? Yapay zeka tüketiciler üzerinde nasıl deneniyor? İşlerimizi robotlara mı kaptıracağız? Covid-19 neleri değiştirdi? Kolaylık mı, tehdit mi? Yapay zeka yeni mesleklere zemin mi hazırlıyor? Hayatımızda neler değişecek? Tansu Yeğen, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME