Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 22 Mayıs 2022 (Maymun Çiçeği salgın haline gelir mi?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        ABD’de neler konuşuluyor? Cannes Film Festivali’nde en çok kimler konuşuldu, hangi olaylar ön plana çıktı? Burası Haftasonu’nda Habertürk Yazarı Oray Eğin, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Yaz aylarında hangi bitki ve meyveler, ne için faydalı? Hangi bitki çayı alerjiye iyi gelir? Polen alerjisi için hangi bitkiler, nasıl tüketilmeli? Hangi bitki neye iyi geliyor? Yaz aylarında hangi bitki ve meyveler, ne için faydalı? Yazın ve kışın başrol hangi bitkide? Ödeme hangi bitki çayı iyi geliyor? Bitkileri harmanlamak doğru mu? Tıbbi ve Aromatik Bitki Uzmanı Ayhan Ercan, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Hangi beden dili ne ifade ediyor? Duygular beden diline nasıl yansıyor? Beden dili cinsiyete göre değişir mi? Kadın ve erkeklerin beden dillerinde nasıl farklar var? Kaç çeşit tokalaşma yöntemi var, anlamları neler? Beden dilindeki gizli mesajlar dışarıya nasıl yansıyor? Hangi tokalaşma neyi ifade ediyor? Kolların kenetlenmesindeki mesaj ne? Bakışlarda hangi mesajlar gizli? Konuşurken bakışımız nerede olmalı? Sağlıklı bir iletişimde beden dilimizi nasıl yönetmeliyiz? Mimikler kültürlere göre değişir mi? Hangi mimik hangi duyguyu ifade eder? Mimikler kültürlere göre değişir mi? Hangi beden dili ne ifade ediyor? Beden dili nasıl kontrol edilir? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Eğitimci - Yazar Dr. Mehmet Özdemir yanıtlıyor.

        Maymun Çiçeği nasıl bir virüs? Maymun Çiçeği nasıl yayılıyor? Maymun Çiçeği virüsü nasıl bulaşıyor? Maymun Çiçeği salgın haline gelir mi? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Viroloji Anabilim Dalı Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME