Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 25 Aralık 2021 (Metaverse nasıl bir dünya?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Yerli aşı nasıl üretildi? Turkovac nasıl bir aşı? Yerli aşı, Biontech’e mi Sinovac’a mı benziyor? Yerli aşının koruyuculuk oranı ne? Yerli aşı hatırlatma dozu olur mu? Biontech ve Sinovac sonrası 3. doz Turkovac olacak mı? Aşılamada hangi noktadayız? Omicron’a karşı ne kadar koruyor? Yerli aşı yeni varyantlara karşı ne kadar etkili olacak? Turkovac dünyada kabul görecek mi? Burası Haftasonu’nda Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiğit, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Şans inanışı nasıl ortaya çıktı? Şans diye bir şey var mı? Nazar boncuğu nazardan korur mu? Şans sembolleri nasıl ortaya çıktı? Uğur ve şans inanışları neler? At nalı uğur ve bereket getirir mi? Neden uğur böceği deniliyor? Şans sembolleri nasıl ortaya çıktı? Tütsü kötü enerjiyi alır mı? 13 rakamı neden şanssız kabul edilir? Yeni yıl ritüelleri neler? Şansa inanmalı mıyız? Akademisyen - Yazar Prof. Dr. Uğur Batı, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        Metaverse ne demek? Gelecek Metaverse’de mi? Metaverse nasıl bir dünya? Metaverse neleri değiştirecek? Dijital arsa satışı nasıl yapılıyor? Yapay zeka nereye gidiyor? Metaverse’e kim, nasıl ulaşıyor? Web3 teknolojisi ne getirecek? UIPATH Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Astroloji 2022 için ne söylüyor? 2022 nasıl bir yıl olacak? Astrolojik olarak yeni yılda bizleri ne bekliyor? 2022 astroloji haritası ne diyor? 2022’de Türkiye’yi neler bekliyor? 2022’de burçları ne bekliyor? Hangi burç aşkta kazanacak? 2022’de hangi burcu ne bekliyor? 2022’ye hangi gezegen damga vuracak? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Vedik Astrolog Şebnem Ekşib değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME