Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 29 Mayıs 2022 (Türkiye'de sporcu yetiştirme sistemi nasıl işliyor?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        ABD’de neler konuşuluyor? Amerika’nın gündeminde neler var? Burası Haftasonu’nda Habertürk Yazarı Oray Eğin, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Yeni trend kent çiftliği mi? Çöp turşusu nedir? Evdeki atıklardan nasıl gübre hazırlanır ve kullanılır? Evde organik tarım nasıl yapılır? Ata tohumunun özelliği nedir? Ata tohumu nasıl anlaşılır, nerelerden alınabilir? Permakültür Tasarımcısı Umut Bayhan, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Fatih Sultan Mehmet nasıl bir lider ve komutandı? Fetih, Hz. Peygamber tarafından nasıl müjdelendi? Eyüp Sultan Türbesi, neden fethin dönüm noktası olarak görülüyor? Fatih Sultan Mehmet, hangi alimlerden eğitim aldı, nasıl bir donanıma sahipti? Akşemseddin, Fatih Sultan Mehmet'e hangi bilgileri verdi? İstanbul’un fethine yön veren mektupta neler yazıyordu?  Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haşim Şahin yanıtlıyor.

        Türkiye'de sporcu yetiştirme sistemi nasıl işliyor? Sporcular nasıl destekleniyor? Profesyonel sporcu adayları nasıl destekleniyor? Milli sporcu bursunun detayları neler? Profesyonel spora ilgi artıyor mu? Spor tesislerimiz yeterli mi? Gençlerin spora ilgisi ne seviyede? Gençlik merkezleri nasıl çalışıyor? Kamplar nasıl işliyor? Anaokulu çağında sporun önemi nedir? Genç sporcuların en merak ettiği konu, atamalar için girişimler var mı? Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME