Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 30 Ocak 2021 (Yeni bir pandemi tehlikesi; Nipah virüsü nasıl bulaşıyor?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Koronavirüs diş sağlığını nasıl etkiledi? Salgında diş tedavisi riskli mi? Ağız ve diş sağlığı ile koronavirüs arasında bağlantı var mı? Koronavirüs diş dökülmesine yol açıyor mu? Koronavirüslü hastalarda ağız içinde bulgu oluyor mu? Diş Hekimi Eyüp Çelik, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Robotlar dünyasında neler oluyor? Kovid-19 robot dünyasında ne değiştirdi? Pandemi sonrasında robotları daha mı çok göreceğiz? Robotlar asker mi oluyor? Robotlar nerede durdurulmalı? Yeni dönemde işsizlik daha büyük bir sorun mu olacak? Kovid-19 şirketlerde neleri değiştirdi? İşlerimizi robotlara mı kaptıracağız? Yapay zeka insan zekasını geçti mi? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Uipath Avrupa Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen değerlendiriyor.

        Okullar 15 Şubat’ta açılmalı mı? Nipah virüsü nasıl bulaşıyor? Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bengi Başer, Oylum Talu ile konuşuyor.

        Fiziğimiz neler anlatıyor? Fiziksel özellikler hastalıkların ipucunu verebilir mi? Yüzler neler anlatıyor? Fiziksel özellikler neler anlatıyor? Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME