Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 6 Kasım 2021 (2 doz aşılar etkisini yitirdi mi?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        2 doz aşılar etkisini yitirdi mi? Hatırlatma dozu neden gerekli? Sinovac’ta 4. doz gerekli mi? Aşılamada dünyada neredeyiz? Toplumsal bağışıklık için aşılama oranı ne olmalı? Maske ve mesafe unutuldu mu? 12 yaş altına aşı yapılmalı mı? Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. İftihar Köksal, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        Hipnozun amacı nedir? Hipnoz nerelerde kullanılıyor? Hipnozun amacı bilinç altına ulaşmak mı? Herkes hipnoz olabilir mi? Hipnoz ile dil öğrenilebilir mi? Hipnoz nasıl uygulanıyor? Hipnoz geçmişi unutturabilir mi? Hipnozun tehlikeleri var mı? Namık Kemal Üniversitesi Başhekimi Doç. Dr. Nejat Altıntaş, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Harem ve amacı nedir? Harem fikri nasıl ortaya çıktı? İlk harem ne zaman oluşturuldu? Haremde kimler olurdu? Padişahlar haremde ne yapardı? Haremden ayrılmak mümkün müydü? Haremdekiler nasıl seçilirdi? Haremde bir gün nasıl yaşanırdı? Haremdekiler nasıl eğitilirdi? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Sanat Tarihçisi Prof. Dr. Nurhan Atasoy değerlendiriyor.

        Organ nakli hangi durumda yapılıyor? Tüm organların nakli yapılıyor mu? Organ nakli bekleyen kaç hasta var? Organ bağışı nasıl yapılıyor? Bağışlanan organ nakledilirken hastalar nasıl seçiliyor? Organ nakilleri nasıl yapılıyor? Organ bağışı yeterli seviyede mi? Karaciğer Nakli ve Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Onur Yaprak, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME