Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 7 Kasım 2021 (Metaverse internetin geleceği mi?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        ABD’de neler konuşuluyor? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        Göktaşı neden tespit edilemedi? Göktaşları ne kadar tehlikeli? Ötegezegende yaşam mümkün mü? Uydu enkazları nasıl bir tehdit? Uydu enkazları nasıl temizlenecek? Astrofizikçi Dr. Selçuk Topal, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Metaverse teknolojisi nedir? Neden böyle bir sanal dünyaya ihtiyaç duyuldu? Metaverse internetin geleceği mi? Sanal gerçeklik ile yapılabileceklerin sınırı ne? Neden herkes Metaverse’ü konuşuyor? Metaverse neden popüler oldu, hakkında ne biliniyor? Sanal bir evren kurulabilir mi? İnsanlar gelecekte ne bekliyor? Toplumlar sanal dünya üzerinden mi kontrol ediliyor? Yeni super güç Meta mı olacak? 2050’de insanlığı ne bekliyor? Küresel sistemi kontrol eden güçler ne istiyor? Meta dünyası mı geliyor? Ülkeler sanal evren için hangi yatırımları yapıyor? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda Akademisyen Dr. Ramazan Kurtoğlu değerlendiriyor.

        Haftanın astroloji gündemi ne? Yeni haftada burçları ne bekliyor? Vedik Astrolog Şebnem Ekşib, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        BAKMADAN GEÇME