Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Dev gemi neden karaya oturdu, ne zaman kurtarılabilir? | Burası Haftasonu - 28 Mart 2021

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Fransa’da tam kapanma vakalar ve ölümlerde azalma sağladı mı? Fransa’nın aşılama hızı nasıl? Fransa aşı pasaportuna nasıl bakıyor? Fransa’da 20 Mart’ta başlayan kapanma sonuç veriyor mu? Hukuk Akademisyeni Dr. Yağmur Hortoğlu, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Dev gemi neden karaya oturdu, ne zaman kurtarılabilir? Dev gemi nasıl kurtarılacak? Yüzlerce gemi bekliyor, Süveyş Kanalı ne zaman açılacak? Maddi kayıplardan kimler sorumlu tutulacak? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda P&I Genel Müdürü Ufuk Teker değerlendiriyor.

        Hastaneler doluyor, yeniden kapanma olabilir mi? Burundan sprey aşı ne zaman hayata geçecek, Türkiye’de üretilebilecek mi? Aşı virüsten mi, ölümden mi koruyor? Hangi aşı, hangi ülkede ne kadar etkinlik sağladı? Aşılar varyanttan koruyor mu? Bilim Kurulu ne önerdi? Korona hayvana bulaşıyor mu? İngiltere varyantı hafif mi geçiyor? Çocuklar aşı olacak mı? Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hasöksüz, Oylum Talu ile konuşuyor.

        Çin’in yeraltı askerlerinin sırrı ne? Çin niçin topraktan askerler inşa etti? Terracotta askerlerinin sırrı ne? Naacal tabletlerinin sırrı ne? El Fayyum portreleri ne anlatıyor? Resimlerini yaptıranların amacı neydi? Tarihçi / Yazar Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME