Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Haftalık - 16 Ocak 2020 (Aşı uygulaması nasıl gidiyor, yan etki görülüyor mu?)

        Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

        Aşı uygulaması nasıl gidiyor, yan etki görülüyor mu? Aşının iki dozu arası kaç gün olmalı? Hangi aşı, hangi aralıkla yapılmalı? Türkiye’ye yeterli aşı gelecek mi? Aşı bağışıklık sağlayabilecek mi? Aşı yaptırmanın riski var mı? Türkiye’de normalleşme ne zaman? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile konuştu.

        Whatsapp’ın ertelemesi geri adım mı? Signal ve Telegram ne kadar güvenli? Whatsapp’tan çıkılmalı mı, alternatifler daha mı güvenli? Whatsapp’ın alternatifi ne olabilir? Telegram, Signal, Bip, Viber hangi verileri talep ediyor? Bilgilerimiz kimlerle paylaşılıyor? Whatsapp’a dava açılabilir mi? Whatsapp hangi verileri depoluyor, kiminle paylaşıyor? Whatsapp hangi verileri paylaşacak? Fotoğraf, mesaj, belge ve videolarınız risk altında mı? Yeni sözleşme ile hangi risklere maruz kalabilirsiniz? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları Ceza Hukuku ve Bilişim Hukuku Uzmanı Doç. Dr. Murat Volkan Dülger ve Etik Hacker Tamer Şahin ile değerlendirdi.

        BAKMADAN GEÇME