Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Koronavirüs ilacı ne zaman çıkacak? | Burası Haftasonu - 9 Mayıs 2021

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Aşı turizminde sistem nasıl işliyor? ABD’de turistler hangi şartlarla ülkeye alınıyor? Gates çifti aldatma yüzünden mi boşanıyor? En pahalı boşanma zenginler listesini karıştıracak mı? Saturday Night Live kripto parayı mı vurdu? Habertürk Yazarı Oray Eğin, Burası Haftasonu’nda aktarıyor.

        Çin roketi niçin kontrolden çıktı? Elon Musk mı, Jeff Bezos mu daha önde gidiyor? İlk uzay turistleri kimler olacak? Uzay biletleri kaç para? Artık Ay’a gitmek çok mu kolay? Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, Oylum Talu’ya anlatıyor.

        Tam kapanma işe yaradı mı? Koronavirüs tablosu ne anlatıyor, normale dönüş nasıl olmalı? Yaz ayları nasıl geçecek? Bu yaz tatil yapabilecek miyiz? Vaka sayısında kritik eşik ne? Koronavirüste yeni dalga ihtimali var mı? Tabloda, tam kapanma mı yoksa aşı mı etkili oluyor? Rus aşısı kendini ispatladı mı? Sputnik V’nin koruyuculuk oranı ne kadar? Sputnik V hangi yöntemle üretiliyor? Çin mi, Alman mı, Rus mu? Üçüncü doz farklı bir aşı ile yapılabilir mi? Aşılamada yeterince hızlı mıyız? Hangi aşı varyantlara karşı ne kadar etkili? Kimler hangi aşıyı olmalı? Koronavirüs ilacı ne zaman çıkacak? Hindistan, dünya için tehdit mi? Vaka ve ölüm rekoru kırıldı; yeni varyantlar yolda mı? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Oylum Talu ile Burası Haftasonu’nda İstanbul Tıp Fakültesi Farmakoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Yağız Üresin değerlendiriyor.

        Eşyalar karakteri ele verir mi? Çalışma odaları ne anlatıyor? İç Mimar Nisa Akar İncir, Oylum Talu ile konuşuyor.

        BAKMADAN GEÇME