Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Koronavirüs vakalarındaki artış mutasyon yüzünden mi? | Haftalık - 6 Şubat 2021

        Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

        Vaka sayısı neden artıyor? Vaka artışı mutasyon yüzünden mi? Vaka ne zaman 2 binin altına iner? Mutant virüsün görüldüğü illerde vaka ve ölüm oranı nasıl? Tedavi protokolünde ve ilaçlarda değişime gidildi mi? Aşılarda güncelleme gerekiyor mu? Üretici firmalar yeni mutantlara karşı çalışma yapıyor mu? Sürü bağışıklığı ne zaman oluşur? Günlük vaka sayıları hesaplandığında sonuç ne çıkıyor? Okulların açılması doğru karar mı? Öğrenci-öğretmen hareketliliği vaka sayılarını etkiler mi? Vaka kaç olursa restoranlar açılır? Mutasyon olan illerde vaka arttı mı? Hangi illerde mutant virüs var? Türkiye sürü bağışıklığına yakın mı? Şu ana kadar sürü bağışıklığı oluşan ülke var mı? İlk sürü bağışıklığı Hindistan’da mı? Mutasyon üçüncü dalgaya neden olur mu? Kapalı alanda “çift maske” şart mı? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konukları Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Hasan Güçlü ile konuştu.

        Yeni “güvenli liman” gümüş mü? Altının fiyatı düşüyor, gümüşün fiyatı yükseliyor, neden? Gümüş fiyatları neden yükseliyor? Parası olan gümüşe yatırım yapsın mı? Piyasa dövizin düşüşüne ne diyor? Kurdaki düşüş devam eder mi, kısa ve uzun vadede ne olur? Dolar, euro, altın neden düşüyor? Altın fiyatları tekrar yükselir mi? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, konuğu Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ile değerlendirdi.

        BAKMADAN GEÇME