Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Nedir Ne Değildir? - 14 Şubat 2019 (Tanzim satış noktalarının yerel seçimlere etkisi ne olur?)

        Mehmet Akif Ersoy her hafta en çok merak edilen konuları Nedir Ne Değildir’de gündeme getiriyor. 

        Nedir Ne Değildir'de bu hafta iç ve dış siyasetin öne çıkan sıcak başlıkları alanında uzman isimlerle iki ayrı bölümde tartışılıyor.

        İlk bölümde tanzim satış noktalarının yerel seçimlere etkisini, aday listelerinin YSK’ya teslim edilmesine sayılı günler kala ittifaklardaki genişleme hamlelerini, art arda gelen istifaları ve kulislerde konuşulan iddiaları Mehmet Akif Ersoy soruyor; 26. Dönem CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, gazeteci Nagehan Alçı, Araştırma Şirketi Başkanları İhsan Aktaş ve Murat Sarı yanıtlıyor.

        İkinci bölümde ise Suriye meselesinin kritik başlıklarına odaklanan soçi’deki Türkiye-Rusya-İran üçlü liderler zirvesini, ABD’nin Suriye’den çekilme takvimini ve Avrupa Birliği’nin, Suudi Arabistan'ı terörizmin finansmanıyla mücadele standartlarına uymadığı için kara listeye almasını emekli Tuğgeneral ve akademisyen Dr. Naim Babüroğlu, güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, akademisyenler; Prof. Dr. Hasan Köni ve Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın Mehmet Akif Ersoy'un moderatörlüğünde Nedir Ne Değildir'de tartışıyor.

         

        BAKMADAN GEÇME