Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 1 Mayıs 2020 (Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması yapılmalı mı?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Habertürk Yazarı Nagehan Alçı  ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Bugün dünyayı neler bekliyor?

        - Koronavirüs dünyaya nasıl yön verecek? Salgın sonrası neler bekleniyor? Koronavirüsün ekonomiye etkisi ne?

        - Dünya nasıl normalleşecek? Ne zaman eski hayatımıza döneceğiz? Salgın bittiğinde her şey kaldığı yerden devam edecek mi? Bayramı nasıl geçireceğiz? Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması yapılmalı mı? Herkese test yapılmalı mı? Tedbirler illere göre değişmeli mi?

        - Koronavirüs gölgesinde 1 Mayıs… DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun da aralarında olduğu 15 kişi gözaltına alındı. Peki işçi bayramı ne zaman ve nasıl çıktı? Koronavirüs işsizliği artıracak mı? Koronavirüs salgını ardında nasıl bir dünya bırakacak?

        - Koronavirüste hangi noktadayız? Uyarıları dikkate almıyor muyuz? Koronavirüs tedbirleri artırılmalı mı, ne planlanıyor? Ne zaman salgın bitti diyebiliriz, tedbirler artmalı mı? Koronavirüsün çocuklara etkisi ne? Maske dağıtımı nasıl yapılmalı, herkese maske verildi mi? Hayat ne zaman, nasıl normale döner? Koronavirüs en çok hangi sektörü etkiledi?

        - ABD Başkanı Donald Trump, koronavirüs için Çin’i suçladı. Peki Trump, faturayı Çin’e mi kesecek?

        BAKMADAN GEÇME