Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 12 Mayıs 2020 (Koronavirüs salgını ile kripto paraya ilgi arttı mı?)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları İletişim Uzmanı/Yazar Ali Saydam, Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi/Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kasım Han, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Meltem Özen ve BtcTurk CEO'su Özgür Güneri ile değerlendirdi.

        - Siyasette neler tartışılıyor? "Darbe iması" tartışmalarının perde arkasında ne var? "Memleket masası" kurulur mu?

        - AVM'ler erken mi açıldı, nasıl kontrol sağlanacak? AVM'lerin açılması doğru mu? Kuaför ve berberde risk ne? Normalleşmede acele mi ediliyor? İkinci dalga riski devam ediyor mu, tedbirler devam etmeli mi? Bayramda sokak kısıtlaması olur mu? Bu yaz tatil nasıl olacak? Deniz ve havuzda korona riski var mı? Bu yıl sınavlar nasıl yapılacak? Tebdirlere uymazsak bu süreçte geriye döner miyiz? Düğünler nasıl yapılacak?

        - Koronavirüsün yayılmasının nasıl önüne geçilecek? Herkese test yapılacak mı? Süper taşıyıcılar nasıl belirlenecek?Dezenfektan mı, kolonya mı? Öncelikle kimlere test yapılmalı? Vaka sayısı nasıl kontrol edilecek?Aşı çalışmaları ne aşamada? Dünya korona krizini nasıl yönetiyor? 

        - Ekonomideki gelişmeler ne? Koronavirüs dünya ekonomisini nasıl etkiledi? Ekonomide beklenti ne? Bitcoin'de 3. yarılanmanın anlamı ne, piyasa değerine ekisi var mı? Kripto paraya talep artıyor mu? Kripto paranın gelecekteki yeri ne? Bitcoin üretimi azalıyor mu? Bitcoin'e talep yoğun mu? Koronavirüs salgını ile kripto paraya ilgi arttı mı? Salgın neleri değiştirecek? Dünya dijital paraya mı dönüyor? Kripto para güvenli mi? Kripto para kullanımı artacak mı? 2020'de Bitcoin'i ne bekliyor? Kripto para alım-satımı nasıl oluyor?

         

        BAKMADAN GEÇME