Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 22 Şubat 2022 (Ukrayna-Rusya krizi piyasaları nasıl etkiler?)

        Putin ayrılıkçı bölgeleri tanıdı… Rus lider Donetsk ve Luhansk’ı tanıdığını açıkladı.

        Putin: “Modern Ukrayna’nın mimarı Lenin’dir. Donbas bölgesi tarihsel olarak Rusya toprağı’’ Zelenski’den Rusya’ya sert cevap… ‘’ Siyasi ve diplomatik çözümün destekçisiyizdir. Ukrayna’nın kendini savunma hakkı vardır’’

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: ‘’Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne saygı duymalı. Bölgese-Küresel çapta büyük sarsıntıya yol açar’’

        Ukrayna-Rusya krizi piyasaları nasıl etkiler? Gıda ve enerjide sorun çıkar mı? Rusya-Ukrayna krizi nasıl son bulacak? Savaş çıkar mı? Bundan sonra ne bekleniyor, bölgeyi nasıl etkiler? Rusya ne yapmak istiyor? Ukrayna ile kriz nasıl son bulur, bölgeyi nasıl etkiler?

        6 Parti liderinin sistem buluşması… Siyasette neler tartışılıyor? CHP lideri aday olacak mı? 5 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığına ‘’Tamam’’ der mi? Beş Parti lideri ne diyecek? Millet ittifakı 6 partili mi oldu, aday Kılıçdaroğlu mu?

        Para Gündem’de Ebru Baki konukları; Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Politikyok.com Genel Yayın Yönetmeni Dr.Ali Haydar Fırat ve Haberturk Yorumcusu Nasuhi Güngör ile konuştu.

        BAKMADAN GEÇME