Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 27 Mayıs 2022 (Türkiye ile ABD ilişkileri nasıl ilerler?)

        Alkol ve sigarada ÖTV oranları arttı. Artış oranı alkollü içeceklerde yüzde 25, sigarada yüzde 10 oldu.

        Şeker fiyatları neden yine artışta? Ev fiyatları ve kiralar niye artıyor? Kirada tavan fiyat olur mu? Kiralardaki hızlı artışın önüne nasıl geçilecek? Çalışan ve emekli ne kadar zam alacak? Küresel gıda krizi kapıda mı? Piyasalarda son durum ne? Kripto da son durum ne?

        Neden operasyon kararı alındı, hangi bölgeyi kapsıyor? Operasyon hazırlıkları ne durumda? Ne zaman başlayacak hangi alanlara operasyon yapılacak? Bölgedeki riskler ne? Operasyon sığınmacıların dönüşünü kolaylaştırır mı? Türkiye ile ABD ilişkileri nasıl ilerler, ne bekleniyor? ABD Sahada verdiği sözleri tuttu mu, ilişkiler nasıl? Suriye’nin kuzeyine yeni operasyon bölgeyi nasıl etkiler? Türkiye ne istiyor? Suriye için çözüm ne? İsveç ve Finlandiya ne yapacak? Türkiye’yi ikna etmek için somut bir adım atacaklar mı? Ankara’nın gündeminde neler var? Adaylık konuşulacak mı, ortak adayda uzlaşı olur mu? Masada neler olacak, hangi başlıklar değerlendirilecek?

        Para Gündem’de Ebru Baki sordu... Konukları; Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Sibel Erdem, Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Habertürk Güvenlik ve Dış Politika Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Abdullah Ağar, Türkiye Gazetesi Yazarı Yusuf Alabarda ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME