Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 6 Mayıs 2020 (Normalleşmeye ne kadar hazırız?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi/Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kasım Han, İletişim Uzmanı/Yazar Ali Saydam ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi/Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Pınar Çıragil ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - AVM'ler nasıl çalışacak? Havalandırma sistemi soruna neden olur mu? AVM klimaları virüsü yayar mı? Berber ve kuaförler nasıl çalışacak? Okullar açılacak mı? Parklar, bahçeler ne zaman açılır? Maske ile sınav olur mu? Hayat normalleşiyor mu? Normalleşme adımları sürecek mi? Normalleşmeye ne kadar hazırız? Normalleşme sürecinde nelere dikkat edilmeli? Salgında en riskli dönemde miyiz? Normalleşme süreci riskli mi? Bayramda ne yapacağız, kontrollü yaşama alıştık mı?

        - Dünya nasıl normalleşecek? Virüs dünyada nasıl bir iz bırakacak? ABD-Çin gerginliği nereye varır? Korona hangi sektörleri etkiledi? Koronanın ekonomiye etkisi ne? Kiralarla ilgili düzenleme olacak mı? Ekonomide beklenti ne?

        - Siyasette neler, nasıl tartışılıyor? Baroların yapısı değişecek mi?

         

        BAKMADAN GEÇME