Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 8 Mayıs 2020 (Kontrollü sosyal hayata uyum sağlayamazsak ne olur?)

        Para Gündem’de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu. Konukları Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Ankara Üniversitesi Anesteziyoloji ve Yoğun Bakım Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Ünal ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Piyasalarda son durum ne? Bitcoin’de son durum ne?

        - AVM’ler açılmalı mı, açılmamalı mı? Kontrollü sosyal hayatı uygulayabilecek miyiz? Gıda fiyatlarında son durum ne? Ulaşım fiyatları artar mı? Koronavirüs turizmi nasıl etkiledi? Maske nasıl ve ne kadara satılıyor? Herkes istediği kadar maske alabiliyor mu? Koronavirüsün ekonomiye etkisi ne?

        - Uyarıları dikkate almıyor muyuz? Seyahat kısıtlaması uzatılır mı, kapsamı genişletilir mi? Bayramda sokak kısıtlaması olur mu? Kontrolsüz seyahat riski artırır mı? Seyahatler bundan sonra nasıl olacak? Kontrollü sosyal hayata uyum sağlayamazsak ne olur? Yeni normalimiz ne? Okullarda koronavirüs düzenlemesi nasıl olacak? Kontrollü sosyal hayatta maçlar maçlar nasıl oynanacak? Sorumluluk kimde olacak? Bu yaz nasıl tatil yapacağız? Normalleşme nasıl olmalı? 65 yaş üstü için yeni karar çıkar mı?

        BAKMADAN GEÇME