Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Voleybol Voleybol derbisinde kazanan Galatasaray - Voleybol Haberleri

        Karşılıklı alınan sayılarla başlayan müsabakada Galatasaray, iki numaradan Edgar, dört numaradan ise Burak ve Sharifi ile etkili ataklar yaparak skor üretti. 14-14 eşitlikten sonra sarı-kırmızılılar, etkili servisler atarak skoru 24-21 lehine çevirdi. Ev sahibi takım, Burak'ın ikiden smacı ile 25. sayıyı buldu ve seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.

        İkinci sete Galatasaray iyi başlasa da sarı-lacivertliler 7-7'de skoru eşitledi. Ancak sarı-kırmızılı ekip, Edgar'ın skorer oyunuyla 17-14 üstünlük kurdu. Oyundan kopmayan Fenerbahçe, önce skoru 18-18'de eşitledi, ardından 21-19 öne geçti. Peric, kazandırdığı son sayı ile skoru 25-22 yaptı ve sarı-lacivertli ekip, setlerde skoru 1-1'e getirdi.

        Mücadelenin üçüncü seti de sarı-kırmızılıların iyi oyunuyla başladı. Galatasaray, sette 10-5 öne geçmesine rağmen Fenerbahçe, 11-11'de eşitliği sağladı. İyi savunma yapan, Edgar ve Sharifi'nin sayılarıyla üstünlüğü yeniden ele geçiren sarı-kırmızılı ekip, seti 25-20 alarak tekrar öne geçti: 2-1.

        Dördüncü setin başında Galatasaray, Sharifi ile etkili ataklar yaptı. Smaç ve taktik servisler sonrası sayı üretmeye devam eden sarı-kırmızılılar, Edgar, Burak ve Selçuk'la sayı kazandı. Sette 20-15 öne geçen Galatasaray, basit hatalarına rağmen üstünlüğü kaptırmadı ve seti 25-22, maçı da 3-1 kazandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ