Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Volkan Demirel'den takım arkadaşlarına: "Beşiktaş maçı bizim için fırsat" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe ile Beşiktaş, yapacakları Spor Toto Süper Lig maçıyla 348. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıcını yaparak ilk 4 maçta 3 yenilgi alan sarı-lacivertliler, geçen hafta Atiker Konyaspor'u deplasmanda yenerek galibiyet özlemine son verdi. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Fenerbahçe, derbide kazanarak taraftarına bu yenilgiyi unutturmak istiyor.

        Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçı bir fırsat olarak görüyor. Kadıköy'de oynayacağı Beşiktaş maçında 3 puan hedefleyen Fenerbahçe'de takımın deneyimli ismi Volkan Demirel, arkadaşlarına da moral aşılıyor.

        Deneyimli kaleci "Dinamo Zagreb maçında bize hiç yakışmayan bir sonuç aldık. Böyle maçlardan sonra camianın toparlanması için derbiler bulunmaz bir fırsattır. Fikstürde karşımıza Beşiktaş'ın çıkması büyük bir şans. Kazanıp Fenerbahçelilerin yüzünü yine güldürme fırsatını yakaladık" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ