Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Wanda Nara-Mauro Icardi çiftinin evliliğinde yasak aşk iddiası - Magazin haberleri
        1

        Paris Saint-Germain'de (PSG) forma giyen Mauro Icardi 2014 yılında nikah masasına oturduğu Wanda Nara ile ayrılığın eşiğinde. Nara, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Arjantinli futbolcuya adeta ateş püskürdü.

        2

        Yakın arkadaşı Chismes de Ker'e yaptığı açıklamada eşinden ayrıldığını ve olayın içinde üçüncü bir şahsın dahil olduğunu söyleyen Wanda Nara, "Bir o... için aileni mahvettin!" ifadelerini kullandı.

        3

        TAKİPTEN ÇIKTI

        Ünlü futbolcu, Instagram heabından eşini takip etmeye devam ediyor fakat Nara, Mauro Icardi'yi takipten çıkardı.

        4

        MAURO ICARDI'DEN PAYLAŞIM GELDİ

        Eşinin paylaşımının ardından Icardi de sessizliğini bozdu. Instagram hesabından Wanda Nara ile olan fotoğrafını yayınlayan futbolcu, gönderisine eşini de etiketleyerek, "Mutlu günler" ifadelerini kullandı.

        5

        "ELİMİ YÜZÜKSÜZ DAHA ÇOK SEVİYORUM"

        Mauro Icardi'nin bu hamlesine Wanda Nara'dan jet yanıt geldi. Elinin fotoğrafını paylaşan Nara, "Elimi yüzüksüz daha çok seviyorum." dedi.

        6

        İkilinin ilişkilerini bitirme noktasına getirenin Arjantinli oyuncu China Suarez olduğu öne sürüldü. Icardi'nin Suarez'le uzun süredir gizli aşk yaşadığı ve Wanda Nara'nın bu ilişkiden haberdar olunca eşini terk ettiği ifade edildi.

        7

        Wanda Nara, 2008-2013 yılları arasında Mauro Icardi ile Sampdoria'dan takım arkadaşı Maxi Lopez ile evliydi. Ancak Nara ve Icardi birlikteliği başlayınca Wanda Nara, Lopez'den ayrıldı ve 2014'te Mauro Icardi ile evlenmişti.

        8

        5 ÇOCUK ANNESİ

        Nara'nın Lopez ile birlikteliğinden üç çocuğu bulunuyor. Wanda Nara ile Mauro Icardi'nin de iki çocuğu var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ