Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Watford Arsenal MAÇ SONUCU ve MAÇ ÖZETİ! 2-0 Arsenal'e yaramadı! - Futbol Haberleri

        Watford ile Everton, Premier Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Ev sahibi Watford maça Foster, Holebas, Kabasele, Dawson, Femenia, Cleverley, Doucoure, Deulofeu, Capue, Hughes, Grey 11'i ile başladı.

        Arsenal ise karşılaşmaya Leno, Luiz, Papastathopoulos, Kolasinac, Niles, Xhaka, Ceballos, Mesut, Pepe, Guendouzi, Aubameyang 11'i ile çıktı.

        Maça iyi başlayan ve ilk 45 dakikada rakibine üstünlük kuran Arsenal'de Pierre-Emerick Aubameyang önce 22 sonra 32. dakikada sahne aldı. Arsenal, Gabonlu yıldızının golleriyle ilk yarını 2-0 önde kapattı.

        Mücadelede ikinci 45 dakika ise Arsenal adına tam anlamıyla kabus gibiydi. Yüksek bir tempoda geçen maçın ikinci devresinde Watford mücadeleye ortak oldu.

        REKLAM

        Önce 54. dakikada Cleverley farkı 1'e indirdi sonrasında ise 81. dakikada penaltı kazanan Watford, Pereyra'nın attığı golle durumu 2-2 yaptı.

        2-0'dan geri dönen Watford, atakları ve bulduğu pozisyonlarla son ana kadar Arsenal'i zorlamaya devam etti. Konuk Arsenal, son anlarında ecel terleri döktüğü karşılaşmadan 2-2'lik sonuç ve 1 puanla ayrıldı.

        Arsenal, bu sonuçla 5. hafta sonunda 8 puan topladı. Watford ise 2 puanla 20. sırada kaldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ