Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Will Smith: Başkan adayı olmayı düşünüyorum - Magazin haberleri
        1

        Grammy ödüllü oyuncu Will Smith, ileriye yönelik siyasi düşüncelerinden bahsetti.

        Jon Favreau, Jon Lovett, Dan Pfeiffer ve Tommy Vietor'un sunduğu Pod Save America podcastine katılan Smith, hakkında merak edilenleri anlattı.

        2

        "ŞİMDİLİK BEKLEYECEĞİM"

        52 yaşındaki oyuncuya siyasete atılmakla ve ırkçılıkla karşı karşıya geldiği durumlarla ilgili görüşleri soruldu.

        Will Smith de "Sanırım şimdilik o makamın biraz derlenip, toplanmasını bekleyeceğim. Sonra, ileride bir noktada bunu düşüneceğim" dedi.

        3

        "PAYIMA DÜŞENİ YAPACAĞIM"

        Bu konuyla ilgili bir fikri olduğunu ve insanlar arasındaki anlayışı geliştirmenin yanı sıra toplumsal uyum ihtimaline de inandığını söyleyen Smith, "İster sanat alanında kalarak ister bir noktada siyasete yönelik girişimler yaparak, payıma düşeni kesinlikle yapacağım" ifadelerini kullandı.

        4

        Dünyaca ünlü oyuncu, ayrıca ABD'de siyahi biri olarak büyüme deneyimlerini de anlattı.

        Irkçı kelimenin kendisine en az 5 kez kullandıldığını söyleyen Will Smith, "Neyse ki, bunu bana söyleyen zeki bir insan hiç olmadı" dedi.

        5

        "DAHA ZEKİ OLMAK ZORUNDAYDIM"

        Smith, sözlerini şu şekilde sürdürü:

        Irkçıların ve ırkçılığın aptalca olduğu izlenimiyle büyüdüm, bunlarla baş etmek kolaydı. Onlar bu denli tehlikeliyken daha zeki olmak zorundaydım. Bir ırkçının gözlerinin içine baktığımda zeka emaresi namına hiçbir şeye rastlamadım.

        6

        Ünlü yıldız, kariyerinini başlarında daha çok sistemik ırkçılığa rastladığını belirtti ve cehaletle kötülük arasındaki farkın dikkatini çektiğini söyledi.

        Will Smith, "Neyse ki cehalet bariz kötülükten daha yaygın. Eğitim ve anlayış sürecinin ırkçılığın maalesef ülkemizin kumaşına işlemiş daha tehlikeli ve zor yönlerini hafifletebileceği konusunda da hep ümitli oldum" diye konuştu.

        7

        "EŞİMİ ALDATTIM"

        Öte yandan Will Smith ile 1997 yılında evlenen oyuncu Jada Pinkett, geçtiğimiz aylarda eşini August Alsina ile aldattığını itiraf etmişti.

        Jada, Facebook üzerinden yaptığı 'Red Table Talk' adlı programına eşi Will Smith'i davet ederek gündeme oturan konuya açıklık getirmişlerdi.

        8

        "ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYORDUK"

        Pinkett, "Evliliğimizde zor zamanlar geçirdiğimiz ve evlerimizin ayrı olduğu dönem August Alsina ile bir gönül bağımız oldu" diye konuşmuştu.

        9

        Ünlü oyuncu Will Smith ise hakkındaki 'Smith'in onayıyla ilişki yaşadık' iddiasını yalanlamıştı.

        Smith daha sonra sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

        O dönem iki farklı yolculukta iki farklı kişiydik. Biz yolları 4.5 yıl önce ayrı yürümeyi tercih ettik. Onun mutluluğu onun sorumluluğundaydı ve benim mutluluğum da benim sorumluluğumdaydı. O dönem bireysel, içsel, özel ve ayrı sevinçler bulabilmeyi düşündük.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ