Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Will Smith ile eşi Jada Pinkett Smith açık ilişki mi yaşıyor? - Magazin haberleri
        1

        1997 yılından bu yana Jada Pinkett Smith ile evli olan Will Smith, ilk kez evlilikleri üzerindeki sır perdesini araladı. Smith, "açık evlilik" yaşadıkları yönündeki iddialara yanıt verdi. GQ dergisinin kasım sayısına konuk olan 53 yaşındaki ünlü oyuncu, "İlişkimiz tek eşli olarak başladı ama sonra evrildi." dedi.

        2

        "GELENEKSEL EVLİLİĞE ASLA İNANMADI"

        Smith, evlilikleri boyunca hem kendisinin, hem de eşinin başkalarıyla da ilişki yaşadığını itiraf etti. "Jada, geleneksel evliliğe asla inanmadı." ifadelerini kullanan aktör, "Gelenek dışı ilişkiler yaşayan aile üyeleri vardı. Yani Jada benden çok farklı bir ortamda büyümüştü." dedi.

        3

        Smith, "mükemmel ilişkinin tanımıyla ilgili bitmez tükenmez tartışmalar olduğunu da" vurguladı. Oyuncu, konuyla ilgili, "İlişkimizin bir bölümünde tek eşliliği seçtik ama bunun, mükemmel ilişkinin tek yolu olduğunu da düşünmüyorduk." şeklinde konuştu.

        4

        "KİMSEYE ÖNERİDE BULUNMUYORUM"

        Eşiyle birbirlerine güven duyduklarını ve özgür bıraktıklarını da söyleyen Smith, "Evlilik, bizim için hapishane olamaz." dedi. Bunun kendi hayat görüşleri olduğunun altını çizen ünlü aktör, "Kimseye bizim yolumuzu önermiyorum." cümlesini de sözlerine ekledi.

        5

        "BİRBİRİMİZDEN AYRI KALAMADIK"

        Jada Pinkett Smith, geçen yıl rapçi August Alsina ile kısa bir birliktelik yaşamıştı. Bunun üzerine çiftin gizlice ayrıldığı iddiaları da basına yansımıştı. Ancak Will Smith ve Jada Pinkett Smith, ardından yeniden bir araya gelmişti.

        Bu konu hakkında da konuşan Smith, "Birbirimizden uzaklaşmak için her şeyi yaptık ama sonunda sadece bunun mümkün olmadığının farkına vardık." açıklamasını yaptı.

        6

        "HAREM" FANTEZİSİ

        Aktör, geçmişte kafasında yarattığı bir fanteziden de söz etti. Smith, bir zamanlar ünlü oyuncu Halle Berry ve balerin Misty Copeland'ın da yer aldığı 20 kişilik bir haremi olmasını hayal ettiğini dile getirdi. Will Smith, bu konuyu yaşam koçu Michaela Boehm ile tartıştığını ama sonunda iyi bir fikir olmadığına karar verdiğini de sözlerine ekledi.

        7

        İKİ EVLİLİĞİNDEN ÜÇ ÇOCUĞU VAR

        Will Smith ile Jada Pinmett Smith'in evliliğinden 23 yaşında Jaden ve 20 yaşında Willow adlı iki tane çocuğu bulunuyor. Smith'in eski eyi Sheree Zampino'dan da şu anda 28 yaşında olan Trey adında bir çocuğu daha var.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ