Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe ile Wolfsburg yenişemedi: 1-1 | MAÇ SONUCU - Fenerbahçe Haberleri

        Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Wolfsburg ile 1-1 berabere kaldı.

        Fenerbahçe ile Wolfsburg, Graz yakınındaki Franz Fekete Stadı'ndaki karşı karşıya geldi.

        Fenerbahçe karşılaşmaya Harun Tekin, Serdar Aziz, Jailson, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Garry Rodrigues, Max Kruse, Moses ve Vedat Muric ilk 11'iyle başladı.

        Wolfsburg ise Pavao, Jerome, John Anthony, Josuha, Robin, Mbabu, Maximillian, Xaver, Yunus Mallı, Jaoa ve Admir ilk 11'iyle sahaya çıktı.

        Sarı-lacivertli ekip, 25. dakikada Vedat Muric'in golüyle öne geçti. Max Kruse'nin sol kanattan kullandığı serbest vuruşta, Ozan Tufan'ın indirdiği topa arka direkte Vedat Muric yere inmeden ayak koydu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

        Wolfsburg'un beraberlik golü ise 63. dakikada Weghorst'tan geldi. Sağ kanattan ceza sahasına giren William'ın yerden pasında altı pas önünde topla buluşan Weghorst, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.

        Fenerbahçe'nin 39 ve 69. dakikalarda Vedat Muric, 65. dakikada da Max Kruse ile üç şutu direkten döndü.

        TOLGAY ARSLAN KADRODA YOK

        Fenerbahçe'de, Wolfsburg ile oynanan maçta Avusturya kampına getirilen oyunculardan yalnızca Tolgay Arslan maç kadrosunda yer almadı.

        Gribal enfeksiyon geçiren Tolgay'a serum verildiği ve kamp yapılan otelde kaldığı belirtildi.

        YUNUS MALLI, FENERBAHÇE'YE KARŞI SAHADA

        Wolfsburg'un Türk oyuncusu Yunus Mallı, Fenerbahçe ile oynanan karılaşmada ilk 11'de yer aldı.

        Milli oyuncu, ilk 45 dakikanın ardından ise oyundan çıktı.

        MAX KRUSE ESKİ TAKIMINA KARŞI

        Fenerbahçe'nin Werder Bremen'den kadrosuna kattığı Alman futbolcu Max Kruse, 2015-2016 sezonunda formasını giydiği eski takımı Wolfsburg'a karşı ilk 11'de mücadeleye başladı.

        Bir sezon Wolfsburg forması giyen Max Kruse, Bundesliga'da o sezon 32 maça çıkmış ve 6 gol atmıştı.

        YANAL'DAN İKİNCİ YARI ÖNCESİNDE ÜÇ DEĞİŞİKLİK

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşmanın ikinci yarısına 3 oyuncu değişikliği ile başladı.

        Alper Potuk, Miha Zajc ve Sadık Çifpınar oyuna dahil olurken Garry Rodrigues, Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz oyundan çıktı.

        Sarı-lacivertli ekipte ilerleyen dakikalarda Emre Belözoğlu, Victor Moses'ın, Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse'nin, Mehmet Ekici, Murat Sağlam'ın, Abdülcebrail Akbulut, Hasan Ali Kaldırım'ın, Michael Frey de Ozan Tufan'ın yerine oyuna dahil oldu.

        MAÇA YOĞUN İLGİ

        Fenerbahçe ile Wolfsburg arasında oynanan karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçeli ve Wolfsburglu taraftarlar kendilerine ayrılan tribünleri tamamen doldurdu.

        Sarı-lacivertli futbolseverler takımlarına 90 dakika boyunca büyük destek verdi.

        Mücadeleyi Türkiye’nin Viyana Başkonsolosu Asip Kaya da tribünden takip etti.

        Fenerbahçe, Avusturya kampındaki ikinci ve son hazırlık maçını 25 Temmuz Perşembe günü bir başka Alman ekibi Hertha Berlin ile oynayacak.

        KAMPTA KİMLER VAR?

        Fenerbahçe'nin, Avusturya kampında şu oyuncular yer alıyor:

        Harun Tekin, Altay Bayındır, Abdullah Yiğiter, Oytun Özdoğan, Batuhan Yılmaz, Sadık Çiftpınar, Serdar Aziz, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Abdülcebrail Akbulut, Emre Belözoğlu, Jailson, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Miha Zajc, Max Kruse, Ferdi Kadıoğlu, Alper Potuk, Muhammed Gümüşkaya, Victor Moses, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi, Michael Frey, Allahyar Sayyadmanesh, Yusuf Mert Tunç

        REKLAM

        BURSASPOR'U 2-0 YENMİŞTİ

        Fenerbahçe, hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'u 2-0 yendi.

        Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oynanan hazırlık maçında Fenerbahçe rakibini yeni transferi Vedat Muric'in 45+2 ve 51. dakikada attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

        Sarı-lacivertliler karşılaşmaya kalede Harun Tekin, savunmada Tolga Ciğerci, Okan Turp, Sadık Çiftpınar, Abdülcebrail Akbulut, orta sahada Jailson, Tolgay Arslan, Miha Zajc, Alper Potuk, Mehmet Ekici, santrforda ise Vedat Muric 11'iyle başladı.

        Fenerbahçe'de karşılaşmanın ikinci yarısında Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Max Kruse, Victor Moses, Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu, Batuhan Yılmaz ve Allahyar Sayyadmanesh de görev aldı.

        BOLUSPOR'U DA 2-0 YENMİŞTİ

        Bolu Atatürk Stadı'nda yapılan, Kadir Sağlam, Ali Etlikçi ve Taygun Tasalı hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Fenerbahçe, Boluspor'u 9. dakikada Victor Moses ve 65. dakikada penaltıdan Tolga Ciğerci'nin golleriyle mağlup etti.

        REKLAM

        Fenerbahçe karşılaşmaya Berke Özer, Serdar Aziz, Okan Turp, Murat Sağlam, Abdülcebrail Akbulut, Ozan Tufan, Tolgay Arslan, Alper Potuk, Mehmet Ekici, Victor Moses ve Allahyar Sayyadmanesh'ten oluşan 11'le başladı.

        Boluspor ise maça Sabri Can, Hayrullah Bilazer, Dimov, Burak Bekaroğlu, Mutlu Güler, Umut Gündoğan, Burak Asan, Erkan Sürer, Yasin Dülger, Furkan Demir ve Mustafa Batuhan Altuntaş 11'i ile çıktı.

        Hazırlık maçını iki takımın taraftarları tribünde yan yana izledi.

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli de karşılaşmayı şeref tribününden seyretti.

        FRANZ-FETEKE STADYUMU

        Harita
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ