Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Xavi'den flaş Messi sözleri! - Futbol Haberleri
        1

        Barcelona'ya gözyaşlarıyla veda eden ve PSG'de istediği gibi bir sezon geçiremeyen Lionel Messi gündemden düşmüyor.

        2

        Katalan ekibinin teknik direktörü Xavi Hernandez uzun süre birlikte top koşturduğu Lionel Messi'yle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

        3

        Oyuncu hakkında sorulan basın toplantısında Xavi, "Messi'nin döneminin bitmemesini dilerdim, ikinci bir şansı, son bir şansı hak ettiğini düşünüyorum, ancak bu gelecek yıl mümkün olabilir." dedi.

        4

        LAPORTA DA "GERİ GETİRMEK İSTERİM" DEMİŞTİ

        Barça'nın başkanı Laporta da CBS Sport'a açıklamalar yapmış, Messi'nin ayrılığı ve potansiyel transferiyle iglili konuşmuştu. Laporta'nın açıklamaları ise şöyle:

        5

        "Kulübü, tarihimizdeki en iyi oyuncunun üstüne çıkarmak için yapmam gerekeni yaptım. Messi'yi çocukluğundan beri tanırım ve Leo'yu seviyorum. Messi'ye manevi olarak borçlu hissediyorum"

        6

        "O tarihimizin en iyi oyuncusu ve kariyerini en iyi şekilde bitirmesini sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım."

        7

        "Onu geri getirmek isterim. Kolay olmayacak ama doğru stratejiyle bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. Messi'nin tarihimizin en önemli oyuncusu olduğunu düşünüyorum"

        8

        "Uzun bir başarı döneminde liderdi. Taraftarlarımızı heyecanlandıran oydu. Messi'nin Barcelona'da kariyerini bitirmesi ve herkes tarafından alkışlanması için elimizden geleni yapacağız."

        9

        "Leo'nun Barcelona'daki sonu en iyisi değildi. Zor bir zamandı. Bir karar vermeli ve kulübü, tarihimizdeki en iyi oyuncunun üstüne koymalıydık.