Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik XXF: Very Very French Festival 24 Kasım'da başlıyor

        Beş yıldan bu yana İstanbul kıyılarına Fransız dalgalarını getiren XXF: Very Very French Festival, bu sene 24 Kasım – 7 Aralık 2018 tarihleri arasında, Zorlu PSM’de gerçekleşiyor. İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek festival bu sene müzikseverlere pop müzikten caza, elektronik müzikten folka, rock müzikten blues’a 4 farklı etkinlik sunacak.

        XXF - Very Very French:CHARLES PASI // 24 KASIM

        Fransız çağdaş müzik sahnesinin en etkili isimlerinden biri haline gelen Charles Pasi, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde! İlk albümünü 22 yaşında yayımlayan, bu albümüyle International Blues Challenge’da dünyanın en iyi blues albümleri sıralamasında beşinci olan Charles Pasi, 34 yaşına gelene kadar dünyanın dört bir yanına taşıdığı müziğiyle XXF Very Very French Festival kapsamında müzikseverlerle buluşacak.

        REKLAM

        Kapı: 20.30

        Etkinlik Başlangıç: 21.00

        Bilet Fiyatları: Tam 1. Kategori – 100 TL // Tam 2. Kategori – 75 TL // Öğrenci 1. Kategori – 80 TL // Öğrenci 2. Kategori – 60 TL

        XXF - Very Very French: Anatolian Power - DERYA YILDIRIM & GRUP ŞİMŞEK, ELEKTRO HAFIZ, GRUP SES, KOZMONOT OSMAN // 24 KASIM 2018

        Yerel tınılarıyla sınırlar ötesine ulaşan, yerli dinleyicilerin ilgisinin yanında keyifli canlı performanslarıyla birçok ülkede farklı sahnelerde ağırlanan müzisyenler, “Anatolian Power” çatısında XXF: Very Very French Festival programında buluşuyor. Saykodelik folk tınılarının, çağdaş yaklaşımlarla sahnede olacağı gecede Derya Yıldırım & Grup Şimşek ve Elektro Hafız canlı performanslarıyla, Grup Ses ve Kozmonot Osman kanınızı kaynatacak ve dansa hayır diyemeyeceğiniz canlı setleriyle; Zorlu PSM Studio’da sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek gece, XXF: Very Very French Festival’i Anadolu tınılarıyla tanıştıracak.

        REKLAM

        Kapı: 20.30

        Grup Ses: 20.30

        Elektro Hafız: 22.00

        Derya Yıldırım & Grup Şimşek: 23.30

        After: Kozmonot Osman (Live)

        Bilet Fiyatları: Tam – 70 TL // Öğrenci – 50 TL

        XXF - Very Very French: BACHAR MAR- KHALIFE // 29 KASIM 2018

        Beyrut- Paris merkezli bir üsse sahip bağımsız kompozitör Bachar Mar-Khalifé alternatif bir oryantalizm için XXF: Very Very French Festival programında Zorlu PSM’de yerini alıyor. Klasik, elektronik, rock ve birçok farklı başlıkta değerlendirilebilecek bir müzikal yaklaşıma sahip olan Bachar Mar-Khalifé, dinleyicilere müzikal bir serüven yaşatacak.

        Kapı: 20.30

        Etkinlik Başlangıç: 21.00

        Bilet Fiyatları: Tam 1. Kategori -75 TL // Tam 2. Kategori – 55 TL // Öğrenci 3. Kategori – 60 TL // Öğrenci – 45TL

        REKLAM

        XXF - Very Very French: FAKEAR, CLEA VINCENT, MOUSIKE // 7 ARALIK 2018

        Ülkesinin kuzeybatısından downtempo melodileri tüm dünyaya yayılan Fakear ve Fransa’dan yükselen genç kadın seslerin en dikkat çeken ve Türkiye’de online müzik dinleme servislerinde en çok dinlenen isimlerinden Cléa Vincent, peşpeşe performanslarıyla meraklılarını bekliyor.

        Kapı: 20.30

        Clea Vincent: 21.30

        Fakear: 23.00

        After Party: Mousikē

        Bilet Fiyatları: Tam – 85 TL // Öğrenci – 60 TL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ