Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA'da balık avlamak için denize açılan 2 balıkçı, bulundukları sandalın su alıp batması üzerine boğulma tehlikesi atlattı. Küreklere tutunarak hayatta kalan balıkçılar, kıyıdan kendilerini fark edenlerin ihbarıyla gelen Deniz Polisi tarafından kurtarıldı.

        Bugün sabah saatlerinde balık avlamak amacıyla Marmara Denizi'ne açılan Erol Yılmaz (67) ve Veysel Boztaş'ın (64) bulunduğu sandal, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi açıklarında su alarak kısa sürede battı. Sandalın küreklerine tutunarak hayatta kalmaya çalışan balıkçıları kıyıdakiler fark ederek polise haber verdi.

        İhbar üzerine olay yerine kısa sürede ulaşan Yalova Emniyeti Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Polisi, denizdeki 2 balıkçıyı bota alıp, kurtardı. Yılmaz ve Boztaş, daha sonra Yalova'da iskeleye götürülüp, karaya çıkarıldı. İki kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler