Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü denetim ekipleri kullanılması yasak olan trol ağlarını denizden topladı.

        Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü denetim ekipleri, Yalova Deniz Polisi ve Armutlu İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte Armutlu'nun Kapaklı köyünde ortak denetim yaptı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ait Yalova isimli kontrol gemisi ile deniz polisine ait kontrol gemisi ve zodyak bot denizde denetim yaparken, İl Müdürlüğü personelinin diğer kısmı da kara denetimlerini yaptı. Karadaki denetimlere Armutlu İlçe Jandarma Komutanlığı da nezaret etti. 4 kurbağa adam denize dalarak yasa dışı trol ağlarının yerlerini belirledi ve 3 adet trol ağı takımı denizden çıkarıldı. Konuyla ilgili işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler