Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Çınarcık ilçesinde sahte içki imâlathanesine dönüştürülen bir eve baskın yaptı. Piyasaya sürülmek üzere şişelenmiş çok sayıda sahte içki ele geçirildi.

        Çınarcık ilçesinde bir evde sahte içki imalatı gerçekleştirildiği istihbaratını alan Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri adrese operasyon düzenledi. İkametgâh olarak da kullanılan yerde yapılan aramada, 10 adet 5 litrelik bidonda, 5 adet muhtelif ebatlarda etil alkol, el yapımı olduğu değerlendirilen 2 adet 5 litrelik bidonda, 1 adet 1,5 litrelik bidonda şarap, 34 adet muhtelif ebatlarda rakı, 27 adet muhtelif ebatlarda votka, 24 adet muhtelif ebatlarda viski, 30 adet içki yapımında kullanıldığı değerlendirilen çeşitli aromalar, 7 adet içki yapımında kullanıldığı değerlendirilen enjektör, ölçü oldukları değerlendirilen maddeler ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.B. adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler