Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özgür YILDIZ/YALOVA, (DHA)YALOVA Güzel Sanatlar Lisesi´nde öğrenim gören görme engelli ve aynı zamanda otistik tanılı olan İrem Fitoz´a karne gününde belediye `Görme Engelli Takip Sistemi Yolu´ yaptırarak sürpriz yaptı.

        Yalova Güzel Sanatlar Lisesi okul idaresi tarafından gelen talep doğrultusunda belediye, görme engeli 10´uncu sınıf öğrencisi İrem Fitoz´a karne gününde sürpriz yaptı. Piyano çalan İrem Fitoz için `Görme Engelli Takip Sistemi Yolu´, bir gün de yapılarak karne gününe yetiştirildi. Her gün sınıf arkadaşı Nihan Turan tarafından karşılanan ve ihtiyaçları giderilen İrem Fitoz, bundan sonra okula kendi girebilecek ve içeride rahatça ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Yapılan sürpriz karşısında duygulanan İrem Fitoz, "Benim için bu yolu yapmış oldukları için çok mutluyum" dedi.

        Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Haydar Kılıç, kendilerine her konuda destek olan Belediye Başkanvekili Mustafa Tutuk ve ekibine teşekkür etti.DHA-Eğitim Türkiye-Yalova / Merkez Özgür YILDIZ

        2022-01-21 18:01:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler