Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bugün Kırklareli ve Tekirdağ okullar tatil mi, Valilik'ten kar tatili açıklaması var mı? 10-11 Mart 2022 Kırklareli ve Tekirdağ okullar tatil oldu mu?
        1

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayınladığı hava durumu raporunda yağışların; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Tekirdağ'ın doğusu ve Balıkesir'in kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağının beklendiği bildirildi. Soğuk havanın etkili olmasıyla birlikte pek çok ilde eğitime ara verildi. Peki, 10-11 Mart Kırklareli ve Tekirdağ okullar tatil mi, Valilik'ten kar tatili açıklaması geldi mi?

        2

        10-11 MART TEKİRDAĞ'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Kar tatili ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Valiliği, okulların hangi ilçelerde ve kaç gün tatil olduğu bildirildi. Kaymakam Cafer Sarılı tarafından yapılan açıklama şu şekilde:"Bugün öğleden sonra ve 11 Mart Cuma günü okullar tatil edildi. Kamu kurumlarında görevli engelli personel ile hamileler de aynı günlerde idari izinli sayılacak."

        4

        10-11 MART KIRKLARELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ?

        Kar yağışının etkili olacağı Kırklareli'de hava -5 derecelere kadar düşecek. Kırklareli Valiliği'nden okulların tatil olup olmadığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili açıklama geldiğinde haberimizde olacak.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ