Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Devamlı oyuncak bebeklerini bıçaklıyor

        Antalya'da 7 aylık hamile eşini öldüren Suat D'nin annesi Canan K., cinayete tanık olan 5 yaşındaki torununun psikolojisinin bozulduğunu belirterek, “Devamlı oyuncak bebeklerini bıçaklıyor” dedi.

        Suat D'nin annesi Canan K., yaptığı açıklamada, gelini Fatma D'nin oğlunu Antalya'da kahvehane işleten N.K. ile aldattığını iddia ederek, oğluyla gelini arasında bu yüzden sürekli tartışma yaşandığını öne sürdü.

        Oğlunun kendisine, “Ben bu kadınla yaşayamam. Bunu da öldürürüm, arkada kalmasın diye kızımı da öldürürüm” dediğini iddia eden Canan K., olay sırasında ölen bebeğin N.K'ye ait olduğundan şüphelendikleri için DNA testi yapılmasını istediklerini ifade etti.

        Canan K., dün akşam saatlerinde evde gelini ve oğlu arasında yine tartışma çıktığını, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Suat D'nin Fatma D'yi bıçaklamaya başladığını anlattı.

        Canan K., şöyle konuştu:

        “Suat torunumu da öldürmesin diye Kardelen'i alıp dışarıya kaçtım. Suat, Fatma'yı birçok yerinden bıçaklamış. Bebeğin başkasından olduğunu düşündüğü için kızı karnından da bıçaklamış. Oğlum cinayetten sonra bana, 'Anne namusumu temizledim, alnım ak, cezamı çekerim' dedi. Polisler geldi kendisini götürdü. Torunum Kardelen'i de büyük kızıma teslim ettik. Torunumun psikolojisi bozuldu, devamlı oyuncak bebeklerini bıçaklıyor.”

        Öte yandan, anne ile bebeğin cenazelerinin Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'nda tutulduğu, yapılacak otopsinin ardından cenazelerin Finike'nin Turunçova beldesine gönderileceği bildirildi.

        Antalya'da balıkçılık yapan Suat D, kendisini aldattığını ileri sürdüğü 7 aylık hamile eşi Fatma D'yi Muratpaşa Mahallesi 564 Sokak'taki evlerinde bıçaklayarak öldürmüş, anne karnından sağ kurtarılan erkek bebek de hastanede ölmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ