Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bankamatik'te çatışma: 1 kişi öldü!

        Olayın duyulması üzerine Adana Numune Hastanesi'ne gelen, soygunda ölen güvenlik görevlisi Ekrem Biçer'in (27) babası Zekeriya Biçer ve ağabeyi Hamit Biçer, sinir krizi geçirdi.

        FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        Hamit Biçer, kardeşinin yaklaşık 4 yıldır bir bankanın Adana merkez şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını ifade ederek, işine çok bağlı olduğunu söyledi.

        Ekrem Biçer'in cenazesi, hastaneye gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. İlk belirlemelere göre, çok sayıda mermiyle vurulan Ekrem Biçer'in vücudunda, 16 adet kurşun giriş çıkışı bulunduğu kaydedildi.

        -YAKLAŞIK 1.5 DAKİKA ÇATIŞMIŞ-

        Bu arada, olayın gerçekleştiği Turgut Özal Bulvarı'ndaki ATM'nin karşısındaki akaryakıt istasyonunda bulunan güvenlik kamerasındaki görüntülerin incelendiği ve burada belirlenen eşkaller üzerinde araştırmalar yapıldığı kaydedildi. Soygun sırasında maske kullanmayan soyguncuların, ikisinin şapka taktığı ve ellerinde 3 adet çanta bulunduğu belirlendi.

        Ekipler, daha önce bankamatikten hırsızlık ve soygun olaylarına karışan kişi ve araçlar üzerinde araştırma yaparken, zanlıların jandarma bölgesine geçmiş olabileceği ihtimali nedeniyle jandarma tarafından da geniş çaplı araştırma başlatıldı.

        Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, güvenlik kamerasındaki görüntülerde, banka aracı ATM önünde durduktan sonra para yükleyecek görevli ATM'ye giriyor ve güvenlik görevlisi Ekrem Biçer ATM'nin dışında bekliyor. Bu sırada ATM'ye gelen 4 soyguncu, önce Biçer'i yumrukluyor, ardından direnmesi üzerine tabancayla ateş ederek vuruyor.

        Ağır yaralanan Biçer'in silahını çekip karşılık vermesi üzerine, yaklaşık 1.5 dakika süren çatışma yaşanıyor. Bunun üzerine ATM'yi soyamayacağını anlayan zanlılar, hedeflerine ulaşamadan yoldan geçen Ç.Ç. (64) ve E.Ç'nin (62) bulunduğu 01 TR 028 plakalı otomobili durdurup, bu kişileri indirdikten sonra otomobille kaçıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ