Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam O gerçekten de çılgın aşık

        Alınan bilgiye göre, dün gece Küpçüler Mahallesi 3003 Sokak'ta Muammer Çiftçi'ye ait iki katlı evin ikinci katına ve park halindeki otomobile molotof kokteyli atılmasıyla ilgili polis tarafından gözaltına alınan G.K., asker olduğu için Garnizon Komutanlığı'na teslim edildi. Askerden izine geldiği öğrenilen G.K'nın sorgusunun sürdüğü belirtilirken hakkındaki suçlamaları kabul etmediği iddia edildi.

        Küpçüler Mahallesi'ndeki olayda, Muammer Çiftçi'ye ait evin ikinci katına ve park halindeki otomobile molotof kokteyli atılmıştı. Saldırıda molotof kokteylleri tutuşmazken evin ve aracın camları kırılmıştı. Geçen yıl da evi kundaklanan Muammer Çiftçi'nin şikayeti üzerine G.K. adlı zanlı gözaltına alınmıştı. G.K'nın askere gitmeden önce Çiftçi'nin kızını istediği, ancak olumsuz cevap aldığı ifade edilmişti.

        G.K'nın sevdiği kzı kendisine vermediği için babasının evine molotoflu saldırıda bulunmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Geçen yıl yaşanan kundaklama olayı ile ilgili olarak yargılanan G.K. delil yetersizliği sonucu beraat etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ