Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün Merkür-Jüpiter olumlu açısıyla oldukça keyifli ve şanslı etkilere açık olacağız. Fikirlerimizde abartılı, coşkulu ve biraz da hevesli olabiliriz. Önemli görüşmeler, konuşmalar ve anlaşmalar devreye girebilir. Bu şanslı günü iyi değerlendirelim.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız bazı olaylara karşı kayıtsız kalmaya meyillisiniz. Başarılı insanlarla vaktinizi geçirmek ve iyi bir arkadaş çevresine sahip olmak sizin için çok önemli. Toleransınızı yüksek tutar ve anlayışlı olursanız hayat boyu çok mutlu yaşayacaksınız.

        KOÇ

        Bugün, iletişime ve yaratıcılığa dayalı işleriniz için olumlu etkiler altındasınız. Şansınız yüksek olacak. Önemli görüşmeler gündeme gelebilir. Vaktinizi sosyal ortamlarda harcayabilirsiniz.

        BOĞA

        Ailenize yönelik parasal işlerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız. Emlak ya da gayrimenkulle ilgili bir işiniz varsa olumlu bir dönem olacak. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz kuvvetli olabilir.

        İKİZLER

        Yakın çevrenizle, akrabalarınızla ya da kardeşlerinizle olan iletişiminiz harika olabilir. İletişim, satış, pazarlama ya da reklama dayalı bir işiniz varsa keyiflendirici görüşmeler içinde olabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Maddi konularda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Beklenmedik yerlerden önemli konuşma ve görüşmeler gündeme gelebilir. Kendinizi birkaç gün boyunca iyi hissedebilirsiniz.

        ASLAN

        Sosyal çevrenizden iyilik göreceksiniz. Geleceğinize dair projelerinizde önemli görüşmeler gündeminizde olabilir. Bu birkaç gün ne kadar şanslı olduğunuzdan bahsedebilirsiniz.

        BAŞAK

        Planladığınız birtakım fikirlerin hayatınıza rahatça geçtiğine şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızdaki görüşmeleriniz hızlanabilir. Olumsuz gözüken bazı olaylar, olumlu olarak size yansıyabilir.

        TERAZİ

        Geleceğinize yönelik işlerde, sosyal çevrenizde önemli konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelecek. Arkadaşlarınız ve sizi destekleyenler konusunda kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

        AKREP

        İş alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız. Başkalarının kaynakları konusunda iyi etkileriniz olacak. Çevrenizden işiniz konusunda önemli destekler göreceksiniz. Görüşmeleriniz hızlanıyor.

        YAY

        Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız tatil planları devreye girebilir. Önemli ve ortaklı iş konularında önemli şanslar yakalayabilirsiniz. Görüşmelerinizde kendinizi iyi ifade edeceksiniz.

        OĞLAK

        Ortaklaşa para konularınızda oldukça şanslı bir gün olabilir. İş hayatınızda da güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. İstediğiniz veya beklediğiniz bir parayla ilgili konuşmalar gündeminizde olacak.

        KOVA

        Aşk hayatınızda ve özel ilişkilerinizde güzel bir gün yaşayabilirsiniz. Sanat veya yaratıcılıkla uğraşanlar, önemli bir anlaşmaya veya projeye imza atabilirler. Şansınız çok yüksek olacak.

        BALIK

        Bugün, iş alanlarınızda oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Evinize dair yapmanız gerekenler konusunda iyimserlikle harekete geçebilirsiniz. Bazı konuşmalar içinizi rahatlatacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ